reklama 11C

Čtvrteční osmé místo Zelinkové při CSI Oliva

ikonka

Ve španělské Olivě pokračoval program mezinárodních skokových závodů CSIYH1* a CSI2* během čtvrtečního dne 11. října. Pro pěkné osmé místo si dojela česká jezdkyně Zuzana Zelinková. Mezi šestiletými koňmi se jí dařilo v sedle Ekathariny…
11.10.2018 17:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Česká reprezentantka Zuzana Zelinková si dojela pro nejlepší výsledek dne v sedle šestileté Ekathariny. Na parkuru 130 centimetrů vysokém si při CSIYH1* vedla česká dvojice velice dobře a dokončila bezchybně. Ve dvoufázovém skákání navíc patřil jejich čas v druhé fázi k těm rychlejším a stačil na osmé místo konečného pořadí.

Bezchybný výkon v první fázi předvedla tato česká jezdkyně i na parkuru 140 centimetrů vysokém, který byl učen pro sedmileté koně. Zuzana Zelinková sedlala v této zkoušce Caliru T. O umístění v elitní pětce ji bohužel připravila jedna chyba v druhé fázi. Takto si dojela pro 14. příčku, přičemž třináct dvojic absolvovala obě fáze bez trestných bodů.

Zuzana Zelinková absolvovala bezchybně čtvrteční soutěž také s Lintem. V tomto případě se jednalo o skokovou zkoušku Silver 2 jedoucí se při CSI2* na parkuru 135 centimetrů vysokém. Jejich čas však na nejlepší desítku nestačil. Následně startovala česká jezdkyně i v nejtěžší soutěž dne. Na parkuru 145 centimetrů vysokém sedlala Larimu a připsala si celkem 8 trestných bodů.

V soutěžích při CSI2* se na startu představila nejen Zuzana Zelinková, ale také Anna Kellnerová. Druhá zmíněná česká jezdkyně absolvovala s Balguerem bezchybně první fázi soutěže Gold 1, která se jela na parkuru 130 centimetrů vysokém. V druhé fázi si připsala 6 trestných bodů.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE