reklama 11A

Grand Prix při CSI Oliva s českým zastoupením

ikonka

Hvězdami nabitá Grand Prix zakončila v neděli 7. října první týden mezinárodních italských závodů CSI Oliva. Na startu této náročné soutěže nechyběla v českých barvách Zuzana Zelinková v sedle své stájové jedničky Caleriho II…
07.10.2018 17:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Celkem padesát dvojic čítala startovní listiny Grand Prix, která se jela na překážkách vysokých 145 cm. Ve startovním poli této náročné soutěže nechyběla zvučná jména parkurových hvězd, jako například Ben Maher, Scott Brash, Markus Beerbaum, Meredith Michaels-Beerbaum, Julien Epaillard a další.

Českou republiku v této soutěži reprezentovala Zuzana Zelinková. Ta v sedle Caleriho II dokázala překonat parkur bez chyb na překážkách, ale v postupu do rozeskakování ji zabránily dva trestní body za překročení stanoveného času.

S nulovým výsledkem se do rozeskakování probojovala osmička koní, z nichž šest dvojic dokázalo bezchybný výsledek zopakovat. Nakonec tak o vítězi rozhodl čas, který měla nejlepší britská dvojice Ben Maher a Circus du Ruisseau Z.

Stejná jezdkyně absolvovala v rámci nedělního programu také dvoufázovou soutěž Gold 2, kde se v sedle Larimy umístila po čistém výsledku v obou fázích na sedmnácté příčce v konkurenci více jak padesáti dvojic.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE