reklama 11D

Čtvrteční MČR pony s finále Styl šampionátu

První závodní den na mistrovství České republiky pro pony jezdce se uskutečnil také Styl šampionát 2016, respektive jeho finále.Jezdci se poprali v tomto finálovém kole ve 3 věkových kategoriích, přičemž nejvyšší známku dne získala Tereza Svobodová…
11.08.2016 22:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Tereza Svobodová a Nela 5 dosáhly na vysokých 9,5 bodů a suverénně zvítězilytomto finálovém kole. Měly veliký náskok i na své soupeře. Jednalo se o soutěž pro jezdce ve věku 13-16 let. Pro druhé místo si se ziskem 8,6 bodů dojela Barbora Moulisová a Siepke´s Diabolo a třetí skončila Nina HartzováVanesou 8 (8,1).

Mezi jezdci 8-12 let na pony B se nejlépe ukázala Žaneta Prošková a Dourello, když jezdkyně také získala vysokou známku, a to v podobě 9,0 bodů. Za skončila druhá Eliška Hasnédlová a Carry 2 (8,4), třetí Karolína Poláková a Bim 1 (8,1).

V téže věkové kategorii na pony S a A slavila úspěch Karolína Wiesnerová a Sweet Heart, a to s výsledkem 8,7 bodů. Jen o desetinu méně měla na druhé příčce Sára Dvořáková a Jopje D. Třetí dokončila LauraNajmanová a Chiko (8,3).

Dále se uskutečnila zahajovací skákání, kde se většina jezdců ukázala v dobré formě a více jak polovina startujících na parkuru nechybovala. V pátek na jezdce čekají první mistrovská kola.

Výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }