reklama 11C

Čtvrtá příčka Emmy de Moussac při sobotní Poznani

ikonka

Česká reprezentantka Emma Augier de Moussac si dojela pro pěkné čtvrté místo v rámci sobotního dne 9. června. V rámci mezinárodních závodů CSI4* v polské Poznani sedlala ve finále pro mladé koně při CSIYH1* klisnu Homey…
09.06.2018 16:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na mladé koně při CSIYH1* čekala v sobotu finálová soutěž, která se jela s jedním rozeskakováním. Náročný kurz s výškou překážek 130 centimetrů však nakonec překonalo pouze pět dvojic bez trestných bodů. Mezi nimi nechyběla ani jedna česká. Emma Augier de Moussac s klisnou Homey zvládla všechny nástrahy základního kola bez problémů a nastoupila tak i v rozeskakování.

V něm se už české dvojici nepodařilo na bezchybný výkon navázat a 12 trestných bodů nakonec znamenalo čtvrté místo konečného pořadí.

Nejvyšší sobotní soutěží bylo finále Medium Tour. Tento parkur 145 centimetrů vysoký byl započítávám také do Longines žebříčku. Na startu jsme měli tři české zástupkyně. Jednalo se o Emmu Augier de Moussac s koněm Country Boy, Charlotte Augier de Moussac v sedle koně Jules Verne DB a také mladou nadějnou jezdkyni Sáru Vingrálkovou s hřebcem Oscar des Fontaines.

V této soutěži, která se jela i s rozeskakováním, se nejvíce z českých jezdkyň dařilo právě nejmladší reprezentantce. Sára Vingrálková dokončila tuto náročnou soutěž pouze s jednou chybou.

K úspěchu neměla daleko tato jezdkyně ani v úvodní soutěži dne. Na parkuru 130 centimetrů vysokém při CSI1* předvedla s koněm Kas-Sini DC rychlou jízdu v druhé fázi. Čas by jim stačil na elitní trojici, bohužel je o toto pěkné umístění připravila jedna chyba.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE