reklama 11A

Čeští jezdci zahájili na CSIO5* v Sopotech

Aleš Opatrný i Ondřej Zvára mají za sebou první závodní den na CSIO5* v polských Sopotech. Úvodní den 4. Června se představili ve všech třech soutěžích. Na nejvyšším parkuru (150 cm) se podařilo Aleši Opatrnému s Acovarem dokončil s nulou…
04.06.2015 21:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto Kateřina Návojová

Závěrečný parkur čtvrtečního dne, kde se zároveň sbíraly body do Longines žebříčku, se hodnotil na čas. Aleš Opatrný a Acovaro dokončili soutěž bezchybně a stačilo jim to i na dekorovanou devatenáctou příčku. Bez shození soutěž zajelo 29 dvojic. S parkurem si dobře poradil i druhý Čech na startuOndřej Zvára sedlající Cento Lana. Ti inkasovali 4 trestné body za jedno shození.

Naopak Ondřej Zvára předvedl lepší výkonúvodní soutěži. Na parkuru 140 centimetrů vysokém předvedl Cardiffa Dwerse Hagen Z a odnesli si pouze trestný bod za čas. Aleš Opatrný a Curley Sue jednou chybovali.

Třetím parkurem úvodního dne bylo dvoufázové skákání. Tam se probojoval Aleš Opatrný a Berlina do druhé fáze, kde však obdrželi 12 trestných bodů a posunulo je to zhruba do poloviny výsledkové listiny.

 

Na startovní a výsledkové listiny se dostanete ZDE.  




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE