reklama 11C

Česko-slovenské úspěchy ve čtvrtek v Arezzu

ikonka

Během čtvrtečního dne 5. dubna se dva čeští zástupci Zuzana Zelinková a Ondřej Zvára představili také při nejvyšší soutěži tohoto závodního dne při CSI v italském Arezzu. Nejvíce se však dařilo slovenskému jezdci Bronislavu Chudybovi, který zvítězil…
05.04.2018 17:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Nejtěžší parkur čtvrtečního dne se jel na výšce překážek 150 centimetrů a jednalo se o dvoufázové skákání. O hraní slovenské hymny v tomto italském areálu se zasloužil Bronislav Chudyba, který v tomto parkuru při CSI4* Gold sedlal koně Lester IX. Druhou fázi dokončil ve skvělém čase 28,56 vteřiny, což se nikomu ze soupeřů nepodařilo překonat.

Velice dobrý výsledek předvedla i česká jezdkyně Zuzana Zelinková. S koněm Caleri II dokončila první i druhou fázi bezchybně. Čas 32,15 vteřiny nakonec stačil v silné konkurenci více jak 80 jezdců na konečné šestnácté místo ve výsledkové listině. Ondřej Zvára absolvoval trasu parkuru s koněm Cento Lano a tentokrát si na konto připsal celkem 5 trestných bodů.

České jezdkyni Zuzaně Zelinkové i slovenskému zástupci Bronislavu Chudybovi se dařilo také na dalším parkuru jedoucím se při CSI4* Gold, tentokrát se jednalo o soutěž 145 centimetrů vysokou.

Bronislav Chudyba si po bezchybném výkonu s koněm Zapria dojel pro devátou příčku ve výsledkové listině. Zuzana Zelinková v této skokové zkoušce sedlala koně Larima a taktéž nechybovala. Dosažený čas v druhé fázi ji zařadil na třináctou pozici.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE