reklama 11D

České jezdce čeká v květnu přes dvacet výjezdů

Česká jezdecká reprezentace bude mít v květnu napilno. Sportovce čeká více než dvacet zahraničních výjezdů v pěti disciplínách. Podrobné informace k plánované účasti na konrétních závodech se dočtete v tiskové informaci České jezdecké federace.
03.05.2016 14:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na CDI do Mnichova se chystá úřadující mistryně ČR v drezuře Tereza Hábová. Foto: archiv Jezdci.cz

Jezdci z České republiky se během května plánují zúčastnit celkem 22 mezinárodních závodů v 5 disciplínách zastřešených ČJF. Nejvíce zastoupenou disciplínou budou jako obvykle skoky
 
Parkuroví jezdci jsou přihlášeni na 15 mezinárodních závodů probíhajících v květnu. Mezi oficiální reprezentační výjezdy patří CSIO4* Linz, kterého se chystá zúčastnit v termínu 5. - 8.5. Aleš Opatrný s Acovarem a Quintou. Česká jezdecká federace bude mít své zástupce také na závodech CSIOJYCh Lamprechtshausen 12. - 16. 5., z dětí nás budou reprezentovat Anna Lani Novak, Kateřina Svěráková a Tereza Svobodová, juniorské družstvo se bude skládat z Kateřiny de Jagerové, Václava Nágra, Sofie Najmanové a z mladých jezdců se zúčastní Alexandr Baraldi
 
Na závodech CSIO3*-W 12. - 15. 5. v Celje se budou prezentovat Aleš Opatrný s Acovarem a Quintou a Kamil Papoušek s koňmi Adelgraaf, Centisimo a Flying. Juniorské družstvo se chystá také na CSIOJCh Ciekocinko v termínu 24. - 29. 5., skládat se bude z Kristýny Hofmeisterové, Terezy Markuskové, Sofie Najmanové a Michaely Rodové. V soutěžích dětí bude startovat také Tereza Jakubcová. 
 
Drezurní jezdci se chystají v květnu na troje mezinárodní závody. V době 5. - 8. 5. se Tereza Hábová zúčastní s Jamesem Bondem CDI1* München. Největší účast českých jezdců na mezinárodních drezurních závodech v květnu je plánována na CDI3* Šamorín v termínu 19. - 22. 5., kterých se zúčastní Tereza Hábová s Jamesem Bondem, Adéla Neumannová s Babylonem van Lange Weeren, Fabrizio Sigismondi s Trevisem a Hana Vašáryová s La Fleurette a Rock For It. Na závodech CDI3*/CDIYH Lipica se bude prezentovat Hana Vašáryová se třemi koňmi. 
 
Z dalších disciplín se budou čeští jezdci účastnit závodů ve spřežení, soutěží CAI2*-H1 Viechtwang v termínu 4. - 8. 5. nás bude reprezentovat Jiří Kříž s koněm Grippen. Vytrvalostní jezdkyně Lucie Kubíková s koněm Matyas pojede na CEI2* Kilkis 6. - 7. 5. Na voltižích závodech CVI Moorsele 6. - 8. 5. nás budou reprezentovat Jana Bartoňková, Tereza Viktorínová a Barbora Obluková, které budou startovat v soutěžích jednotlivců. Dalším výjezdem voltižních jezdců je CVI Masterclass Wiesbaden 13. - 16. 5. s účastí Lukáše Kloudy a Jany Bartoňkové.
 
Zdroj: tisková informace ČJF



Štítky: ČJF
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE