reklama 11C

Česká ekipa míří do dějiště Amadeus Horse Salzburg

ikonka

Ve dnech 6. – 10. prosince se v rakouském Salzburgu konají mezinárodní závody Amadeus Horse Indoors, na nichž budeme mít také české zastoupení. Při CSI4* odstartuje Aleš Opatrný a Alena Gasperl, zástupce však budeme mít i v CSI2*, CSIJ a CSNP…
04.12.2017 22:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V rámci nejtěžších skokových soutěží se za Českou republiku postaví na start dva jezdci, a to Aleš Opatrný a Alena Gasperl. Oba budou mít v Salzburgu po třech koních, přičemž Aleš Opatrný by měl sedlat také Idaria van het Netehof a VDL Fakira.

Dva zástupce pak budeme mít v soutěžích úrovně CSI2*. Roman Ducháč je nahlášen s koněm Quietime a Natálie Roučková s Clintgoldem. Českou ekipu pak doplní tříčlenná juniorská ekipa. Jedná se o Sofii Najmanovou s dvojicí koní Lexus 79 a Pass Away, dále Annu Lani Novak s dvojicí koní Last Minute 64 a Lolla. Třetí jezdkyní pak je Linda Portychová, která by se měla představit s Davinou M a Peggy 8.

Při těchto závodech se uskuteční také národní závody pro pony, kde bychom měli mít také české zastoupení.  Do dějiště těchto kvalitních závodů se totiž vydává také Viktor Skutecký a Laura Najmanová. V rámci Big Tour nastoupí Viktor Skutecký s poníkem Don Piro. Ve Small Tou se postaví tento jezdec na start s poníkem Marschall. V této soutěži bude bojovat o co nejlepší výkony také Laura Najmanová a Night Beauty T.

O průběhu závodů a úspěších českých jezdců vás budeme pravidelně informovat.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE