reklama 11A

Druhé místo Sofie Najmanové v pátečním Salzburgu

Krásné druhé místo v CSIJ v Salzburgu vybojovala v pátek 9. prosince česká juniorka Sofie Najmanová v sedle Stardana. Během druhého soutěžního dne se představili i další naši reprezentanti v rámci CSI4*. Detaily a fotogalerie Lukáše Najmana jsou níže
09.12.2016 19:02  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

FOTO: Lukáš Najman

Sofie Najmanová si se Stardanem dojela v pátek 9. prosince při CSIJ Salzburg pro druhé místo v soutěži s překážkami do 125 cm. V soutěži na čas nechybovala, a rychleji překonala parkur pouze domácí Johanna Sixt a Handy.
 
V Salzburgu závodily také v národních soutěžích pro pony Laura Najmanová a Adéla Opatrná. V pátek soutěžily na styl na překážkách do 90 cm. Adéla Opatrná dojela s Diamantem třetí a s Betty pátá. Laura Najmanová byla s Night Beauty T devátá.
 
V rámci CSI4* nastoupili Anna Kellnerová se Sucanem a Aleš Opatrný s VDL Fakirem do stopětačtyřicítky. Obě české dvojice dokončily soutěž bez chyb na překážkách, obě však inkasovaly za překročení času. Anna Kellnerová skončila s 1 trestným bodem na desátém místě, Aleš Opatrný s třemi body dojel dvanáctý.
 
Od 19 hodin se pojede stopadesátka započítávaná do bodování EI žebříčku. V se představí Anna Kellnerová na Giljandro van den Bosrand, Aleš Opatrný s Dimarem a Alena Gasperl s Allmanem.
 

Výsledky ze Salzburgu jsou v tomto odkazu




Štítky: CSISalzburgskoky
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }