reklama 11B

Češi v bratislavském PN jen v prvním kole

Až pro desáté místo si dojel český tým při Poháru národů na CSIO3*-W v Bratislavě. V pátek 24. července nastoupilo družstvo ve složení Aleš Opatrný, Zuzana Zelinková, Anna Kellnerová a Jiří Hruška. S 22 body však do druhého kola nepostoupilo… /FOTO/
24.07.2015 15:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Český tým tentokrát ve složení Aleš Opatrný, Anna Kellnerová, Zuzana Zelinková a Jiří Hruška. Foto Kateřina Návojová

FOTOGALERII NAJDETE NÍŽE!

Přestože tentokrát za český tým odstartovali jiní jezdci i koně, byly zde naděje minimálně na druhé kolo. To se bohužel nepodařilo. Poprvététo náročné soutěži odstartovala Zuzana ZelinkováFilicitou a až do konečné fáze parkuru si nesly bezchybné konto. O něj však přišly po chybě na třetí překážcetrojskoku a podruhé si připsaly shození na posledním kolmém skoku. Celkem tak dokončily s 8 body na kontě. Nejmladší účastnice Anna KellnerováBacara de la Ferme Blanche chybovala pouze jednou, a to na triplbaru před trojskokem. Bohužel dalších 6 bodů si odnesla za zastavení na čtvrtém kolmém skoku. Kvůli tomu nestihla tato jezdkyně stanovený čas.

Ani ostatní týmy si však nevedly tak dobře a vše ještě mohli zlepšit druzí dva jezdci. Bohužel Jiří Hruška s Aristem Z nasbíral hodně trestných bodů za nevydařený dvojskok. Tam dvojice špatně skočila „A“, kde chybovala, poté kůň zastavil „B“ a bylo tedy třeba celý dvojskok absolvovat znovu. I přes nejistý odskok se to obešlo bez dalšího shození. Ta však ještě přišla dvě a s penalizací za čas se Jiří Hruška dostal na konečných 18 trestných bodů. Přestože Aleš Opatrný s Berlinou předvedl nejlepší výkon, a to jednu chybu až v závěrečné pasáži, nemohlo to již český výsledek vylepšit natolik, aby se probojoval do druhého kola. Celkem s 22 trestnými body tak dokončili na 10. místě z třinácti družstev.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE