reklama 11B

ČSP ve Frenštátu pod Radhoštěm otevřel pátek

ikonka

Další kolo Českého skokového poháru se přesunulo do Frenštátu pod Radhoštěm, kde se jezdci poprvé představili v pátek 14. září. Na programu dne byla kvalifikace do Amateur Tour i Czech Junior Cupu, o závěr se pak postarala soutěž S**…
14.09.2018 22:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Páteční den přinesl celkem pět skokových soutěžích. Na startu vedle českých jezdců nechybí ani zástupci z Polska a Slovenska, kterým se tento den taktéž dařilo. V nejtěžší soutěži S** si vítězství připsal slovenský host Igor Šulek, a to v sedle Lafibola. O necelé tři desetiny pomalejší jízda vynesla druhé místo Marku Hentšelovi s Censorem. Elitní trio pak uzavřel Jan Štětina s Benitem-S.

Mezi juniory se v kvalifikační soutěži Czech Junior Cupu na parkuru L*/L** nejlépe představila Chantal Nová s Greens Rio Mamore. V soutěži s rozeskakováním měla slušný dvouvteřinový náskok na nakonec druhou Ladu Srovnalovou s Caampari 6.

Jezdci bodující v Amateur Tour se představili v otevřené soutěži ZL, kde si pro první místo dojela Pavla Benešová s Féé. Druhou pozici pak pro sebe získala Kateřina Slezáková s Gájou 5, která si zároveň připsala nejvíce bodů mezi amatéry.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE