reklama 11A

CSI5* La Coruňa přinese sedmé kolo parkurového SP

Během druhého prosincového víkendu proběhne sedmé kolo Světového poháru v parkurovém skákání. Hostí jej La Coruňa, a přestože je mítink v souběhu s dalšími prestižními závody, seznam startujících se zaplnil zvučnými jmény.
06.12.2016 11:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V La Coruni bude startovat německá legenda Ludger Beerbaum.  Ilustrační foto: LGCT / Stefano Grasso

Ve dnech 8. – 11. prosince se na starém kontinentu konají hned tři špičkové obsazené mítinky. Jedním z nich je CSI5*-W La Coruňa. A přesto, že konkurenty jsou CHI v Ženevě a CSI v Salzburgu, našlo si do Španělska cestu mnoho výborných jezdců.
 
Body do Západoevropské ligy budou sbírat Belgičané Jos Verlooy, Nicola Phillipaerts a Pieter Devos, z Německa dorazí Ludger Beerbaum, Marco Kutscher nebo David Will. Francie má ve svém seznamu mimo jiné Patrice Delaveaua, silné trio Shane Breen, Darragh Kenny a Denis Lynch dorazí z Irska.
 
V nizozemských barvách nastoupí Maikel van der Vleuten, nebude chybět také Pius Schwizer (SUI) a Edwina Tops-Alexander (AUS). 
 
Rozpis nabízí od pátku 9. prosince celkem pět soutěží kategorie 5*. Zahajovat se bude na 145 cm, v sobotu večer však čeká jezdce stošedesátka s rozeskakováním. Vrcholem pak bude samotná soutěž Světového poháru Grand Prix, která odstartuje v neděli v 17.00.
 

Startovní listiny a výsledky najdete v tomto odkazu




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE