reklama 11C

ČDP zažije ve Zduchovicích letošní šesté kolo

Seriál závodů Český drezurní pohár dospěl k letošnímu šestému kolu. Konat se bude ve dnech 1. – 3. července ve Zduchovicích. Po něm bude následovat zastávka v Těšánkách, a potom už se mohou jezdci i diváci těšit na finálové boje.
29.06.2016 09:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Haně Vášáryové se v letošním ČDP daří, s La Fleurette vyhrála v Martinicích. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz
 
Šestým kolem pokračuje série Českého drezurního poháru, které hostí Zduchovice. Skladba soutěží je dána pravidly, a tak budou vypsány opět dvě túry Challenge Cup a Top Ten Cup. V nich změří síly jezdci v úlohách JU a JD tedy na stupni „S“ pro Challenge Cup, účastníci Top Ten Cupu jezdí v první soutěži SG a druhý den se závodí v IM-1.
 
Když se ohlédneme za pěti koly, která se letos již odehrála, vidíme, že nejúspěšnější v Top Ten Cupu je Hana Vášáryová, která vyhrála obě soutěže prvních závodů v Martinicích. V SG sedlala La Fleurette, v IM-1 vyhrála s Rock For Hit. Se stejným koněm pak vyhrála SG také při druhém kole v Gabrielce.
 
Třetí závod se konal v Borové. Tam se radovali Michal Knoflíček s Dowerem v SG a v IM-1 zvítězila Kamila Kupcová s Aganem. Michal Knoflíček s Dowerem pak vyhrál SG také na Panské líše, kde do hry vstoupila znovu Hana Vášáryová, která porazila soupeře s Rock For Hit v IM-1.
 
Prozatím poslední kolo se odjelo v Nebanicích, kde první úlohu Top Ten Cupu získala Miloslava Šlamborová na Pampalini a IM-1 vyhrála Tereza Hábová s Djazz F.
 
 
Výsledky budeme aktualizovat v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE