reklama 11D

2000 záznamů za 11 měsíců na Jezdecké inzerci CZ

ikonka

V sobotu 11. srpna 2018 to bude přesně 11 měsíců, co se mediální skupina EQUINET rozšířila o projekt Jezdecká inzerce CZ. Za toto dobu přibylo do databáze těchto inzertních stránek přes 2000 záznamů! Webem prošlo již přes 250 tisíc návštěvníků!
08.08.2018 19:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Co do unikátnosti jich však bylo v rámci zmíněných 11 měsíců zhruba 85 tisíc, což v průměru vychází, že každý navštívil náš web více jak 3krát. To je samozřejmě pouze aritmetika a ve skutečnosti máme velmi početnou komunitu, která naše stránky navštěvuje pravidelně. Někteří i několikrát denně a celkový denní počet návštěv je tak ještě vyšší než počet návštěvníků. Zpravidla přesahuje 1000 za den. 
 
Řada uživatelů k nám zavítala zatím jen náhodně, což se u nových stránek stává běžně – zejména u těch inzertních, pokud pravidelně nic nenabízíte, ani nenakupujete. Podstatné je, že když potřebujete prodat či koupit cokoliv, co souvisí s koňmi, stránky s adresou www.jezdeckainzerce.cz vám to umožní snadno a rychle – bez komplikovaných registrací s nutností vyplnit řadu osobních údajů. U nás vám stačí pouze e-mail!
 
Z uživatelského hlediska je pro nás důležité, že registraci své e-mailové adresy si u nás vytvořilo na 1200 osob, které buď u nás již inzerovaly nebo si alespoň zřídily odběr e-mailů s informacemi o nově vkládaných inzerátech. 
 
Ze zmíněných 2000 záznamů je aktivních přes 650 inzerátů. Po 6 měsících se totiž inzeráty mažou automaticky. Mnoho z nich však takto dlouho na webu nevydrží, neboť splnily svůj účel dříve a inzerent neaktuální nabídku (příp. poptávku) odstranil. 
 
V nejbližší době připravujeme několik větších či menších úprav, které opět zlepší kvalitu nabízených funkcí, a navíc by měly zajistit větší dosah jednotlivých inzerátů. Podrobnosti přineseme již brzy!  
 
Těšíme se na vaši návštěvu na adrese www.jezdeckainzerce.cz!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE