reklama 11D

Zemský hřebčinec Písek zve na Chovatelský den. Program bude pestrý

ikonka

V sobotu 29. srpna proběhne v Zemském hřebčinci Písek tradiční Chovatelský den. Akce bude začínat od 11:00 hodin předvedením plemenných hřebců na ruce. Pokračovat bude slavnostním zahájením odpoledního programu ve 13:00 hodin.
18.08.2020 22:17  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Hlavní část Chovatelského dne Zemského hřebčince Písek zahájí slavnostní šestispřeží, které přiveze čestné hosty. Po zahájení budou následovat ukázky jezdeckého a vozatajského umění. 
 
Chybět by neměla ukázka jízdy v dámském sedle, různé typy zápřeží, skoková čtverylka ZH Písek, pas-de-deux starokladrubských koní, velká čtverylka ZH Písek, ZH Tlumačova a NH Kladruby nad Labem, předvedení fríského koně, chladnokrevníci v historických zemědělských strojích, ukázka zásahu jízdní policie Praha, ovladatelnost v kládě, čtyřspřeží starokladrubských koní a závěrečné defilé.
 
Podívejte se na video pozvánku ZH Písek…
 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE