reklama 11D

Vilamoura Atlantic Tour 2021 jede dál. V pátek zazářil Radovan Šillo

ikonka

Jeden z mála mezinárodních mítinků pokračuje až do neděle v portugalské Vilamouře. V páteční soutěži s překážkami vysokými 145 centimetrů uzavřel první desítku nejlepších po obdržení jednoho trestného bodu Radovan Šillo s valachem Durantem W.
05.03.2021 17:38  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Vrcholem pátečního programu portugalské Vilamoura Atlantic Tour 2021 byla soutěž na čas s jedním rozeskakováním a s výškou překážek do 145 centimetrů. Výborné desáté místo obsadil Radovan Šillo s Durantem W, ale startoval i druhý z dvojice slovenských jezdců, Bronislav Chudyba. Ten ovšem přivezl šestnáct trestných bodů s valachem Liston Achterhoek.  
 

PSALI JSME: Vilamoura Atlantic Tour pokračuje do neděle. Vše je fain, říká Chudyba

 
O poznání lépe se Bronislavu Chudybovi vedlo v soutěži s překážkami vysokými 130 centimetrů. V tomto případě dojel s Claronem do cíle bez penalizace a zařadil se na konečnou třináctou příčku. V závěru dne poté zapsal čtyři trestné body s Corbinem ve stočtyřicítce, což stačilo na pozici čtyřiadvacátou.  
 

Aktuální startovní a výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto: se souhlasem Radovana Šilla



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE