reklama 11A

V úvodu ceny Banky Creditas se v Olomouci dařilo Hruškovi a Cigánovi

ikonka

V olomouckém Equine Sport Centru jsou v plném proudu čtyřdenní skokové závody v rámci Velké ceny Banky Creditas. Čtvrteční a páteční program vyvrcholil soutěžemi S**, v nichž se dařilo nejvíce Jiřímu Hruškovi a Jánu Cigánovi mladšímu.
02.07.2021 21:58  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Čtvrteční hlavní soutěž pohárových závodů v Olomouci na stupni obtížnosti S** vyhrál Jiří Hruška s Memmou Lee Z, který stejně jako osm dalších dvojic překonal základní kolo i rozeskakování bez penalizace. Časomíra mu projetí zkráceného parkuru ukázala hodnotu 31,17. O pouhou jednu setinu více měl v cíli Zoltán Tóth v sedle Greens Rio Mamore. 
 
Na stejné úrovni vyvrcholil sportovní program i v pátek, kdy kurzem rozeskakování doslova prolétl Ján Cigán mladší s Nice Lady. Jeho čas byl 22,44 sekundy a zaslouženě zvítězil. Také druhou příčku obsadil slovenský reprezentant. Juraj Poláš s koněm Hickstead TN byl o 71 setin pomalejší. Nejlepším domácím účastníkem této soutěže se stal Ondřej Pospíšil na Einfachovi, který za Cigánem zaostával přesně o dvě vteřiny.
 
V sobotu a v neděli pokračují závody v Equine Sport Centru Olomouc dalšími osmi soutěžemi. Třetí červencový den se bude skákat do stupně ST*, vrcholem celého mítinku bude Velká cena Banky Creditas na stupni T*. Stejně jako v pátek, i oba víkendové dny bude možné sledovat všechny soutěže živě prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz.
 
Foto Zenon Kisza / FotoKisza.com



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE