reklama 11D

Úspěšný start Sunshine Tour 2021. Zvára byl ve Vejeru dvakrát na place

ikonka

Ve čtvrtek 11. února se naplno rozeběhly mezinárodní parkurové závody CSI3* v rámci Sunshine Tour 2021 ve španělském Vejeru de la Frontera. Skvěle se dařilo Ondřejovi Zvárovi, který se svými svěřenci skončil hned dvakrát v první desítce umístěných.
11.02.2021 19:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
V sedle Fritske skončil Ondřej Zvára během zahajovacího dne CSI3* Sunshine Tour 2021 šestý v soutěži do 130 centimetrů. Parkur dokončil čistě v čase 70,93 sekundy a od prvenství jej dělilo 10 vteřin. Také Linda Portychová nezaznamenala s Copin´s Boyem žádný trestný bod, ale šest sekund navíc jí odsunulo až na 53. řádek výsledkové listiny. Nulu zapsala i s Falino. Jeden bod zaznamenala Charlotte Augier de Moussac na koni Jules Verne DB, s Iron Manem J.P. inkasovala bodů sedm.
 
Sestra Charlotte – Emma Augier de Moussac se představila ve velké túře na parkuru vysokém 150 centimetrů. S Diorem dokončila s 9 trestnými body, a ty pro ni znamenaly 50. místo. O poznání více spokojena byla po Medium Tour, jelikož parkur s výškou překážek do 145 centimetrů překonala na Homey s nulou na bodovém kontě a umístila se pátá. 
 
Další úspěch si připsal Ondřej Zvára s Chaccolanem, jenž stopětatřicítku na čas překonal čistě v čase 61,76 sekundy, díky čemuž se mohl radovat ze 7. pozice. Bezchybná byla i Linda Portychová s Juliett, ale čas 70,25 vteřiny jí přisoudil 35. řádek výsledkové listiny. Zvára s Quimerem M byl podobně rychlý (70,44 sec.), ale jednou chyboval. Čtyři body za jednu pobořenou překážku měla i Portychová s La Mirage 16. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE