reklama 11C

Úspěšný pátek na Sunshine Tour. Češi ve Vejeru opět mezi umístěnými

ikonka

Českým jezdcům se při Sunshine Tour ve španělském Vejeru dařilo i v pátečních soutěžích. Třetí příčku vybojovala 12. února Anna Marie Vítek, bezchybné jízdy předváděli také Ondřej Zvára, Linda Portychová a Emma Augier de Moussac.
12.02.2021 17:58  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
V pátek se při Sunshine Tour ve Vejeru de la Frontera otevřela i soutěžní kategorie CSI1*, v níž startují mj. sestry Vítkovy. V soutěži do 110 centimetrů vybojovala pomyslný bronz Anna Marie Vítek s poníkem Mateo Dl Belle. Její sestra Kristína šla s Kamirezem van Orchid´s taktéž bezchybně a skončila dvanáctá. 
 
Na parkuru do 135 centimetrů se dařilo Lidně Portychové s Juliett. Čistá jízda v čase 57,78 sekundy jí zajistila devátý řádek výsledkové listiny, čtrnáctá pak byla s klisnou Falino a jen dvě příčky za ní se umístila Emma Augier de Moussac s L-Epsom Shutterfly. Na N-Balourgouge de Semilly již jednou chybovala, stejně jako Mariana Michlíčková s Quiete. 
 
Mezi umístěnými nechyběl ani Ondřej Zvára s Quimerem M v soutěži do 140 centimetrů. Emmě se dařilo v dalších soutěžích vyšší náročnosti. S klisnou Homey obsadila 17. pozici na parkuru do 145 centimetrů. Ve stopadesátce sedlala Diora P Z, z nímž inkasovala pouze jeden trestný bod za čas a umístila se dvacátá. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto archiv Emmy Augier de Moussac a Lindy Portychové
 

 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE