reklama 11B

Tretera pokračuje na vítězné vlně i při GP Jana Kutěje v Olomouci

ikonka

V sobotu 10. října proběhla první kola Grand Prix Jana Kutěje v areálu Equine Sport Centra Olomouc. Na nejvyšší úrovni v parkuru do 140 cm, což byla zároveň Cena Czech Equestrian Teamu, byl nejúspěšnější letošní mistr Vladimír Tretera.
10.10.2020 20:31  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Sobotní první kolo Grand Prix Jana Kutěje v Olomouci ovládl úřadující mistr České republiky v parkurovém skákání Vladimír Tretera s koněm Gangster V/H Noddevelt. Překonal bez chyby základní kolo i rozeskakování a čas 31,67 vteřiny stačil na vítězství.

 

Druhý z trojice bezchybných po prvním kole byl Radovan Cibere s koněm Coquimbo, který také nechyboval ani v rozeskakování a s časem 32,16 vteřin se zařadil na místo druhé. Do rozeskakování se probojoval i Josef Kincl s koněm G – Pleasure D.D. Zapsal však čtyři trestné body po jedné chybě, což ho zařadilo na konečné třetí místo.   

 

Kompletní výsledky GP Jana Kutěje naleznete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Nedělní program sledujte opět živě na internetové televizi EquiTV.cz!

 

Foto Jan Andrash




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE