reklama 11C

Svobodová je vítězkou VC Litomyšle. Strnadlová druhá, Pařenicová třetí

ikonka

Ve Velké ceně Litomyšle 2021 zvítězila Tereza Svobodová s Kleiner Lordem. Ta stejně jako Lucie Strnadlová s Caloxem dokončila obě části soutěže, která je součástí Českého skokového poháru, bez penalizace. Ve finále však byla o něco rychlejší.
12.09.2021 20:38  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
V neděli 12. září nastoupilo do Velké ceny Litomyšle v Suché celkem 26 dvojic. Pět z deseti finalistů pokračovalo ze základní části s nulou na bodovém kontě, ale až do konce vydržela jen u dvou. 
 
Tou první byla Lucie Strnadlová v sedle Caloxe, jež měla finálový čas 43,93. Druhou pak Tereza Svobodová na Kleiner Lordovi. Ta projela cílem v čase 42,27 sekundy a díky tomu se později mohla radovat z prvenství.
 
Ještě o něco rychlejší byla Petra Pařenicová na Evergreenovi P, ale ta jednou ve finále chybovala. Čas 39,75 by jí přitom na vítězství stačil, ale takto se musela spokojit s třetím řádkem výsledkové listiny.
 
Foto: Martina Burianová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE