reklama 11C

Štětina v Budapešti dvakrát v TOP10. Zvára čtrnáctý s Chaccolanem

ikonka

V Budapešti probíhají od čtvrtka 8. července mezinárodní skokové závody, jejichž součástí bude v pátek semifinále Longines EEF Nations Cup. Z českých reprezentantů se úvodní den nejvíce vydařil Janu Štětinovi, který skončil dvakrát v TOP10.
08.07.2021 21:32  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
V soutěži pro 6 a 7leté koně s výškou překážek 125/130 centimetrů se Jan Štětina umístil v sedle šestiletého Kannarca na 9. příčce. S Gylordem absolvoval parkur do 140 centimetrů bez penalizace v čase 73,70, což pro něj znamenalo 10. místo. Dvanáctý byl taktéž bezchybný Vladimír Tretera na Gangsterovi v/h Noddevelt, jenž měl čas o čtyři vteřiny pomalejší. Hned za něj se zařadil další český reprezentant Filip Doležal s Coup de Coeur GP Madame Z. Čtrnáctý byl pro změnu Doležal s Naganem v jiné dvoufázové soutěži.
 
Čtvrteční stopětačtyřicítku dokončil Ondřej Zvára s Chaccolanem bez penalizace v čase 69,97 a i v jeho případě z toho bylo 14. místo. 
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 
Foto: poskytl Jan Štětina
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE