reklama 11C

Sestry de Moussac ukončily sezonu 2020 při MET ve španělské Olivě

ikonka

Podzimní Mediterranean Equestrian Tour 2020 ve španělské Olivě je u konce. Uzavřela jí v neděli 15. listopadu Grand Prix s výškou překážek 145 centimetrů, v níž startovala i Emma Augier de Moussac s devítiletým valachem Diorem P Z.
15.11.2020 17:34  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Jediné české účastnici v nedělní Grand Prix při závěrečném mítinku podzimní Mediterranean Equestrian Tour 2020 ve španělské Olivě se však nedařilo podle představ a soutěž nakonec nedokončila. 
 
Vítězství vybojoval v rozeskakování Belgičan Koen Vereecke s desetiletým valachem Arioso du Bois, který cílem projel v čase 37,08 sekundy. Jen o dvanáct setin pomalejší bil David Will na dvanáctiletém Tedovi. Ztrátu lehce přes půl vteřiny měl na druhé místo další belgický jezdec Constant van Paesschen v sedle dvanáctiletého hřebce Isidoor van de Helle.
 
České zastoupení jsme měli v neděli i při soutěži do 130 centimetrů, v níž se představila Charlotte Augier De Moussac společně s jedenáctiletým valachem Jules Verne. Čistá jízda v čase 72,39 jí zajistila desátou příčku.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE