reklama 11C

Pořadí družstev MČR: První startují Karlovarští, poslední Severočeši

ikonka

Při letošním mistrovství České republiky v Martinicích odstartuje celkem 16 družstev. Jejich pořadí losovali členové ekip během čtvrtečního podvečera. Jedničku vylosoval Karlovarským Libor Stružinský, naopak šestnáctku vytáhl Severočechům Jan Chýle.
01.10.2020 20:18  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Dvoukolová soutěž družstev je na programu v pátek a v sobotu, přičemž do druhého kola postoupí 10 nejlepších. V případě rovnosti bodů na desátém místě postoupí všechna tato družstva. 
 
Z jedenácti oblastí má pět přihlášená dvě družstva. Jedná se o Prahu, Středočechy, Jihočechy, Severočechy a Východočechy. Kompletní pořadí družstev i průběh losování si můžete prohlédnout ve fotogalerii či si pustit záznam. 
 
Veškeré podrobnosti o programu a průběhu mistrovství České republiky v Martinicích najdete na adrese www.mistrovskemartinice.cz. Přímý přenos můžete sledovat na EquiTV.cz.
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE