reklama 11C

Dění v týdnu: Česká všestrannost po zimě ožívá, startuje také série GC

ikonka

První březnový týden přinese zahájení letošní série Global Champions. Úvodní kolo proběhne v katarské metropoli Dauhá. Na první letošní start v zahraničí se chystá jezdkyně všestrannosti Eliška Opravilová. Doma bude pokračovat Zimní jezdecký pohár.
01.03.2022 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Začátek března se ponese ve znamení startu prestižní parkurové série Global Champions 2022. Světová elita zamířila do Dauhá, kde se pojede o první body do žebříčků. Nebudou u toho chybět jezdci Prague Lions. První kolo týmové Global Champions League je na programu ve čtvrtek 3. března. Sobota pak přinese druhé kolo a posléze Grand Prix v rámci bodovaní jednotlivců.
 
V Itálii se představí Eliška Opravilová, která se zúčastní mezinárodních závodů CCI2*-S v Montelibretti. V Gorla Minore pro změnu setrvávají parkurové jezdkyně Nikola Bielíková a Eliška Hasnedlová, které tam budou stejně jako o uplynulém víkendu závodit na CSI.
 
Na domácí scéně pokračuje Zimní jezdecký pohár. Další skokový mítink hostí Královice a přenášet ho opět bude živě internetová televize EquiTV.
 
Ilustrační foto: Stefano Grasso / LGCT



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE