reklama 11B

Dění v týdnu: Češi zůstávají v zahraničí, doma se pojedou dvě kola ZJP

ikonka

Závěr února nabídne hned několik akcí v zahraničí, při kterých se představí čeští reprezentanti. Závodit budou v Olivě, Valencii nebo Gorla Minore. Dauhá hostí CSI5*, jež je předehrou březnové Global Champions. Doma pokračuje Zimní jezdecký pohár.
22.02.2022 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Čeští parkuroví jezdci zůstávají ve španělské Olivě, kde se už od poloviny ledna koná túra mezinárodních závodů. Stejně jako v předešlých týdnech nastoupí v národních barvách Anna Kellnerová, Kateřina Veselovská a Adam, Albert a Oliver Písaříkovi. 
 
Ve Španělsku pobývá od začátku února také Natálie Kovářová, která se účastní CSI ve Valencii. Do Itálie míří Nikola Bieliková a Eliška Hasnedlová. Jsou přihlášené na skokový mítink v Gorla Minore. Na první mezinárodní start se chystá drezurní reprezentantka Eleonora Kinsky dal Borgo. Představí se při CDI3* v Giovanni in Marignano. 
 
V Dauhá se schyluje k drezurním a skokovým závodům nejvyšší úrovně, tedy CDI5* a CSI5*. Skokový mítink je předehrou prvního kola Global Champions, jež se tam odehraje od 3. do 5. března.
 
Na domácí scéně pokračuje seriál Zimní jezdecký pohár. V Tlumačově proběhnou hned dvě kola. V sobotu 26. února se bude v tamní hale skákat, a o den později se pojedou o body do žebříčku vozatajové. Celý víkend bude pokrývat v přímém přenosu internetová televize EquiTV.
 
Ilustrační foto: MET Oliva / Arena Oliva Nova



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE