reklama 11D

Blíží se Czech Riders Games 2020. Soutěže pro pony i velké koně

ikonka

V areálu Equitana Martinice bude už tuto středu 2. září zahájen tradiční mítink Czech Riders Games. Vypsáno je celkem 16 soutěží, přičemž hlavním bodem programu bude týmové klání, jehož se zúčastní maximálně 20 tříčlenných družstev.
01.09.2020 12:11  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Z účastníků soutěží SMALL PONY TOUR, BIG PONY TOUR, BRONZE, SILVER a GOLD TOUR bude vylosováno max.20 týmů ve složení: jeden účastník z PONY sérií, jeden jezdec na velkém koni ve věku do 25 let, jeden jezdec na velkém koni ve věku nad 25 let. Týmy, které nahlásí soupisku před losováním, budou startovat v nahlášeném složení.
 
Týmy, které nahlásí soupisku před losováním, budou startovat v nahlášeném složení. Celková dotace týmové soutěže je 30 000 Kč. 
 

Kompletní přesná pravidla, startovní listiny a výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM.  

 
Foto: Patricie Mazuchová (Jezdci.cz)



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE