reklama 11D

Anovčínová, Kellnerová i Chudyba při MET v Olivě ve čtvrtek bezchybní

ikonka

Mediterranean Equestrian Tour 2021 ve španělské Olivě pokračovala ve čtvrtek 21. ledna dalšími osmi parkurovými soutěžemi a ve většině z nich jsme mohli držet palce českým a slovenským reprezentantům. Ti mnohdy dojeli do cíle bez penalizace.
21.01.2021 19:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Ve čtvrteční soutěži do 135 centimetrů skončil ve španělské Olviě na 15. místě Bronislav Chudyba s valachem Sligo Blue Boy. V Gold Tour do 140 centimetrů startoval Chudyba s valachem Lamborghini 98, s nímž taktéž neinkasoval žádný trestný bod a skončil na dvacáté dotované pozici. 
 
Anna Kellnerová se prezentovala čistou jízdou s klisnou Valencií V Z v soutěži s překážkami vysokými 130 centimetrů. Nulu na bodovém kontě zaznamenali i Slováci Bronislav Chudyba s Mjanghoj´s Constantin Z a Dominika Gaalová s hřebcem Chaceland. 
 
Ve čtvrteční stopětadvacítce se dařilo Lucii Anovčínové s klisnou Auteuil Ah Z. Precizní a rychlou jízdou si dojela pro 14. příčku. O zhruba tři sekundy pomalejší, ale taktéž bezchybná, byla Anna Kellnerová s Classicem. 
 
Další pěknou jízdu bylo možné vidět v podání Bronislava Chudyby v sedle Liston Achterhoek při hlavní soutěži dne na výšce 145 centimetrů. Kvalifikaci do Grand Prix dokončil bez jediného trestného bodu v osmnáctém nejrychlejším čase.

 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto archiv Bronislava Chudyby / 1clicphoto



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE