reklama 11C

Živě: Souboj top klisen i dvouletí. Sledujte dostihy v Chuchle Areně

ikonka

Poprvé od svého debutu se vrací do Chuchle Areny Praha klasická vítězka Classa. Její souboj se Sparkle Shout a dalšími v Memoriálu Harryho Petrlíka bude v neděli 3. října velkým lákadlem pražského mítinku, nenechte si ujít přenos na EquiTV.
01.10.2021 12:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
Týden po Evropském poháru žokejů se do Chuchle Areny Praha opět vracejí dostihy. V neděli 3. října budou v centru pozornosti klisny, které se před kamerami internetové televize EquiTV utkají v 18. Memoriálu Harryho Petrlíka. Navzdory menšímu startovnímu poli nabídnou zajímavé srovnání tříletého ročníku se staršími.
 
Klasický ročník bude mít silné zastoupení v čerstvé vítězce slovenského Oaks Classe (Fialová) a třetí ze stejného dostihu Sparkle Shout (Chaloupka). Ze starších klisen se představí Rabbit Havana (Foret), Manolla (Janáčková Koplíková) či Lady Roseburg (Pavlíček).
 
Hned dva z osmi dostihů nedělního programu budou určeny dvouletým koním. V Ceně Fontana Watercoolers se sejde několik již rozběhaných juniorů v čele s hnědákem Charmbruckem, Cenou portálu Fitmin & Turf Magazín pokračuje seriál Fitmin Cup pro dvouleté české odchovance.
 
První dostih bude odstartován ve 13:00, přímý přenos internetové televize EquiTV.cz si můžete pustit již od 12:30. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE (KLIKNĚTE)

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR

 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE