reklama 11A

Živě: Národní šampionát shetlandských pony 2021 v Chuchle Areně Praha

ikonka

Chuchle Arena Praha hostí v sobotu 10. července Národní šampionát shetlandských pony 2021. Průběh akce můžete sledovat živě prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz. Program začíná v 8:00 hodin, přenos cca o 15 minut dříve.
07.07.2021 15:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A

ON-LINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE (KLIKNĚTE)

Při sedmnáctém ročníku Národního šampionátu shetlandských pony se v Chuchle Areně Praha přestaví v sobotu 10. července více než šedesát shetlandských pony. 
 
V 8:00 hodit začíná svod klisen, licentace hřebců a hodnocení valachů SHP. Hodnotit bude chovatelská komise ve složení Docent Miroslav Maršálek z Jihočeská zemědělské univerzity, Blahoslav Políček, tajemník Asociace svazů chovatelů koní ČR a Bc. Petra Šarochová, předsedkyně Svazu chovatelů shetlandských pony. 
 
Od 10:00 hodin začne samotný Národní šampionát. Pozvání letos přijal pan Remond Molenkamp z Nizozemí. Tento uznávaný posuzovatel s akreditací Shetland pony studbook society se chovu a posuzování shetlandských pony věnuje již mnoho let a do Prahy se velmi těší. 
 
Diváci se mohou těšit na speciální chovatelské třídy: novic, senior, třída klisen s hříbaty, strakatý a barevný pony, Memoriál Ing. Dušana Jakovljeviče a Pohár Anne a Kena Scottových, dále pak klasické chovatelské třídy v kategoriích mini a standard, speciální výstavní třídy: mladý vystavovatel, lead rein, first ridden, open ridden a driving. 
 
Na druhém kruhu budou probíhat sportovní soutěže, traily na ruce, jízdy zručnosti, jízdy zručnosti na oprati a vozatajské parkury. Novinkou letošního ročníku jsou i soutěže pro jezdce a vodiče s hadicapem. Pomoc s realizací těchto soutěží nabídla paní Veronika Musilová ze společnosti Zajíček na koni a Jezdecké akademie Blue de Ciel.
 
Foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE