reklama 11A

Padesát shetlandských pony v Chuchli: Akce se vydařila, říká Šarochová

ikonka

Vůbec poprvé vysílala živě internetová televize EquiTV.cz v sobotu 11. července Národní šampionát shetlandských pony. Akce v Chuchle Areně Praha se zúčastnilo téměř šedesát poníků, z nichž přes padesát je příslušníky plemene shetlandský pony.
12.07.2020 00:32  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12C
 
„Národního šampionátu shetlandských pony se v pražské Velké Chuchli zúčastnilo celkem 58 poníků, z nichž 53 je shetlandských pony a 5 pony plemene welsh,“ prozradila předsedkyně svazu Petra Šarochová krátce po ukončení programu, který trval zhruba jedenáct hodin. 
 
„Byl to dlouhý náročný den, nic méně ohlasy od účastníků byly kladné, dostali cenné rady, co zlepšit a kde jsou jejich silné stránky. Chtěli bychom poděkovat zástupcům Chuchle Areny Praha za skvělé zázemí, panu posuzovateli za jeho celodenní nasazení a celému organizačnímu týmu,“ uvedla hlavní organizátorka akce.
 
„Zájem nás mile překvapil. S ohledem na současnou krizi jsme mysleli, že se lidé budou bát. – Na přípravu akce jsme měli zhruba měsíc, protože jsme vyčkávali, jaká budou nařízení vlády,“ říká Petra Šarochová v rozhovoru pro EquiTV.cz. Poslechnout si jej můžete prostřednictvím připraveného videa. 
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE