reklama 11D

Zažijte pólo na sněhu! Pardubice budou hostit Taxis Snow Polo 2019

ikonka

Pardubické dostihové závodiště bude od 1. do 3. března hostit první ze série tří turnajů koňského póla, které se na tomto místě uskuteční v roce 2019. Ten první bude na sněhu! Nenechte si ujít finálový zápas v sobotu 2. března od 11.00 hodin.
28.01.2019 14:53  |  Rubrika: Ostatní  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Golf, jachting, pilotování letadel nebo kiting jsou jistě atraktivními sporty, kde se potkávají i zajímaví lidé, ale co pólo? Už jste někdy byli na zápase koňského póla? „Pólo handicap je vaše vstupenka do světa“, pravil jednou Winston Churchill.
 
TAXIS POLO je sérií turnajů koňského póla, které budou probíhat na Dostihovém závodišti v Pardubicích. Spolupořadatelem turnajů je jeden z nejstarších a v současné době co do počtu hráčů i největší klub koňského póla v České republice – Aviator Polo Club – www.aviatorpoloclub.com. 
 
První turnaj z této série je TAXIS SNOW POLO 2019. Jedná se o jediný turnaj svého druhu v České republice, čímž se řadí mezi mezinárodní turnaje, jakými jsou například Snow Polo St. Moritz nebo Snow Polo World Cup Kitzbühel. Prožijte spolu s námi nezapomenutelnou atmosféru tohoto královského sportu, zasněžené a dokonale upravené arény, překrásných jihoamerických pólo koní, bojovného zápalu čtyř mezinárodních týmů a přátelského ducha hráčů. Využijte tak možnost ojedinělého zážitku i nových setkání. Pólo na sněhu si dokonce můžete sami vyzkoušet.
 
Přijďte povzbudit český pólo tým – finálový den se koná v sobotu 2. března 2019 na Dostihovém závodišti v Pardubicích od 11.00. Čeká vás atraktivní program, dětské pólo, zápas o třetí místo a finálový zápas o vítěze turnaje. Součástí vyhlášení vítězů bude vyhlášení také nejlepšího koně turnaje a cena fair-play pro nejférovějšího hráče. Ale cenu si odnesou i diváci – za nejlépe oblečenou dámu turnaje a nejlépe oblečený pár turnaje. 
 
Cena vstupenky je 180 Kč na krytou tribunu (děti vstup zdarma, studenti jen za 90 Kč) a 1.800 Kč do VIP POLO Lounge. Zde Vás čeká vynikající catering, kvalitní argentinská vína, prémiové destiláty, módní přehlídka, krásné šperky nebo moderní umění. Díky našim partnerům si budete také moci vyzkoušet vozy TESLA nebo Ford Mustang.
 
Vstupenky si můžete zakoupit na TICKETSTREAM
 

Více na www.TaxisSnowPolo.com

 

/PR článek/



reklama 13D

Související informace

NEPŘEHLÉDNĚTE