reklama 11A

Závodní maraton ve Zduchovicích. Blíží se skokové a drezurní MČR pony

ikonka

Jezdecký areál ve Zduchovicích je uprostřed sportovního maratonu. Pár dní po skončení skokového šampionátu dětí a juniorů startuje další vrcholní akce. Od 21. srpna se tam koná skokové a drezurní mistrovství České republiky pro děti na pony.
20.08.2019 18:34  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Týden po mistrovství České republiky dětí a juniorů v parkurovém skákání se znovu otevřou brány zduchovického areálu a znovu se bude závodit i medaile. Tentokrát se tam pojede skokové a drezurní MČR pro děti na pony. Soutěže startují už ve středu 21. srpna, kdy se odehraje finále Národního poháru ČJF. 
 
Mistrovské klání začne o den později. Vypsané jsou čtyři kategorii v rámci parkurů. O tituly budou závodit jezdci ve věku od 8 do 10 let na ponících s výškou do 135 centimetrů. Dále starší děti od 11 do 13 let na ponících do 135 centimetrů a také na ponících kategorie B, tedy od 136 do 148 centimetrů a pak nejstarší věková skupina do 16 let na pony do 148 centimetrů. Samostatnou kapitolou pak je soutěž družstev.
 
Drezura čítá také čtyři různé kategorie. Master, děti od 8 do 10 let, děti od 11 do 13 let a také nejstarší skupinu. 
 
Vrcholy šampionátu přinese neděle, kdy se odehrají rozhodující soutěže většiny vypsaných mistrovských klání. Internetová televize EquiTV pro vás připravila už tradiční online přenos. Ten začne v neděli 25. srpna od 8 hodin a sledovat ho můžete do skončení sportovního programu.
 
Výsledky najdete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE