reklama 11C

Feherová má za sebou vstup do ME pony. Českou ekipu potkalo zranění

ikonka

Ve středu 14. srpna odstartovalo v polské Strzegomi mistrovství Evropy jezdců na pony v drezuře. Do hry vstoupila i první česká dvojice Nikola Feherová a Kimberly. Naopak ještě před začátkem soutěže skončil šampionát pro Terezu Matouškovou.
14.08.2019 16:25  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Smůla potkala českou ekipu pony jezdkyň hned v úvodu mistrovství Evropy, které probíhá od 14. do 18. srpna ve Strzegomi. Ve středu měly do týmové drezurní úlohy nastoupit první dvě české dvojice. Nakonec však startovala pouze jedna, a to Nikola Feherová a Kimberly. Ta drží se známkou 64,371 % průběžnou 25. příčku.
 
Druhou dvojicí, která měla startovat již ve středu, byla Tereza Matoušková a Coelenhages Las Vegas, jenže pony se v noci zranil v boxu, byl ošetřen veterinářem výpravy Dr. Petrem Eimem a další doporučená kontrola ho čeká až za pět dní.
 

ME pony můžete sledovat online, stačí kliknout sem

 
Nejvyšší středeční hodnocení získala dánská reprezentantka Liva Addy Guldager s koněm Nielsen D´Artagnan. Jejich hodnocení přesáhlo 76 %. Druhá polovina soutěžících nastoupí do úlohy týmů ve čtvrtek 15. srpna. Představí se i další české jezdkyně Zuzana Hradilová a Anna Procházková.
 

Výsledky sledujte v tomto odkazu





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE