reklama 11A

Závěrečné kolo před finále SP ve skocích ovládl Nor Geir Gulliksen

ikonka

Poslední kolo před samotným finále halového Světového poháru ve skocích proběhlo v neděli 23. února ve švédském Göteborgu. Odstartovalo celkem šestadvacet jezdeckých dvojic a pouze pět se účastnilo rozeskakování. Vyhrál norský jezdec Geir Gulliksen.
23.02.2020 19:23  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Halový Světový pohár ve skocích má za sebou poslední kolo před velkolepým finále, které se uskuteční 15. až 19. dubna v Las Vegas. To se konalo ve švédském Göteborgu a odstartovalo v něm celkem dvacet šest jezdeckých dvojic, přičemž základní kolo dokončilo s nulou pouhých pět z nich.
 
Nejrychlejší v rozeskakování byl Kevin Staut s patnáctiletým valachem For Joy van't Zorgvliet HDC, avšak jedno shození je odsunulo až na třetí místo. Druhá příčka připadla bezchybnému švýcarskému reprezentantovi Bryanu Balsigerovi s klisnou Twentytwo Des Biches a vítězství získal o tři čtvrtě sekundy rychlejší norský jezdec Geir Gulliksen a čtrnáctiletý Vdl Groep Quatro.
 
Ve vedení žebříčku zůstává Švýcar Steve Guerdat s 95 body, druhý je Belgičan Pieter Devos, který má na kontě 83 bodů, a třetí nejvyšší počet bodů, konkrétně 73, nasbírali shodně Němci Daniel Deusser a Marcus Ehning.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto FEI/Satu Pirinen



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE