reklama 11C

Osmý Ahlmannův triumf v Lipsku se nekonal. Rychlejší byl Denis Lynch

ikonka

Jedenácté kolo Světového poháru v Lipsku přineslo velmi napínavý průběh. Zdálo se, že již poosmé získá vítězství v nedělní Grand Prix německý reprezentant Christian Ahlmann, o půl sekundy rychlejší byl však Denis Lynch v sedle koně GC Chopin's Bushi.
19.01.2020 19:57  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Jedenácté kolo Světového poháru v parkuru odstartovalo v neděli 19. ledna v odpoledních hodinách v Lipsku. Stalo se tak součástí velkolepé tradiční události Partner Pferd, kam se díky dostupné vzdálenosti každoročně vydá řada českých diváků.
 
Startovní listina Grand Prix s překážkami do 155 centimetrů čítala čtyřicítku jezdeckých dvojic, přičemž do rozeskakování se díky bezchybnému základnímu kolu probojovala téměř polovina. Mezi nimi rovněž oblíbenec místního publika, domácí Christian Ahlmnann, který měl velmi dobře našlápnuto na zisk již osmého triumfu v lipské Velké ceně.
 
Dlouho se však z průběžného prvenství v sedle desetiletého Dominatora 2000 Z neradoval. O půl sekundy je v rozeskakování předjel irský reprezentant Denis Lynch v sedle valacha GC Chopin's Bushi, tomu už prvenství nikdo nesebral. Třetí příčku získala opět domácí dvojice Marcus Ehning a Comme il faut.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE