reklama 11D

Zapojte se do soutěže o deset knih: Výcvik jezdeckého koně

ikonka

Nakladatelský dům Grada ve spolupráci se zpravodajským webem Jezdci.cz a internetovým rádiem EquiRadio.cz pro vás přichystal poslední ze tří soutěží o deset knih s koňskou tématikou. Tentokrát můžete soutěžit o jeden z výtisků Výcvik jezdeckého koně.
17.12.2021 21:15  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Vychovejte si ze svého koně dokonalého, spolehlivého partnera. Kniha Výcvik jezdeckého koně nabízí srozumitelný a funkční návod pro všechny, kdo si přejí mít pod sedlem spolehlivého, nebojácného a poslušného koně. 
 
Podrobný postup a názorné fotografie vás povedou krok za krokem při nácviku nejrůznějších dovedností potřebných k tomu, aby se pro vás jízda na koni stala opravdovým potěšením. Praktické a podnětné rady vám pomohou při práci s koněm ze země i ze sedla, dozvíte se, jak postupovat při lonžování, nasedání i skákání, zkrátka při všem, co k jezdeckému sportu patří.
 
Svému koni se tak můžete stát lepším jezdcem i trenérem, stejně jako on vám příjemným partnerem a bezpečným, ochotným společníkem.
 
Chcete-li se zapojit do soutěže o deset zmiňovaných knih od Nakladatelského domu Grada, tak stačí poslat na adresu: soutez@jezdci.cz e-mail s výherním heslem, které vám prozradíme v závěru příspěvku s pravidly soutěže na EquiRadio.cz. Uveďte jej přímo do předmětu zprávy. K odpovědi nezapomeňte připojit své jméno, příjmení a telefonní číslo. 
 
Uzávěrka soutěže je v pondělí 20. prosince ve 12:00 hodin. Následně výherci obdrží SMS zprávu se žádostí o zaslání korespondenční adresy, kam máme knihu odeslat. 
 
Cenu obdrží autoři každé desáté správně formulované odpovědi až do vyčerpání uvedeného počtu výher. Ovšem pozor! Každý účastník se může zapojit pouze jednou, což znamená, že z každé e-mailové adresy bude zařazena pouze jedna zpráva, a to ta první. Stejně tomu bude i v případě uvedených telefonních čísel. 
 
Přejeme tedy hodně štěstí. A pokud ho náhodou mít nebudete, tak si knihu můžete objednat na e-shopu Grada.cz.



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE