reklama 11C

Pohár žen patří Martině Horákové, S* v Nových Zámcích ovládl Ludvík

ikonka

České jezdecké haly přinesly o víkendu 6. až 8. března hned několik variant sportovního vyžití. Vedle Zduchovic a Královic se skákalo také například ve Frenštátě o tradiční Pohár žen, zatímco v Nových Zámcích se závodilo až do úrovně 125 centimetrů.
08.03.2020 20:45  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Frenštátský Pohár žen se jel v sobotu 7. března jako ZL se dvěma rozeskakováními. O vítězství se utkalo více než čtyřicet startujících, přičemž do třetího rozeskakování nastoupilo již jen pět jezdkyň. Třikrát po sobě bezchybně zajely pouze druhá Dominika Tomíková s Florou a vítězka Martina Horáková v sedle jedenáctileté klisny Jarisca van het Hagenhof.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
V neděli 8. března hostila jezdecká hala v Nových Zámcích Jarní halové parkury, které měly na programu celkem osm soutěží a vrcholily jednohvězdovým S na čas. Odstartovalo v něm celkem sedm jezdeckých dvojic a čtyři z nich dokončily s nulou na kontě. Nejrychlejší byl Jakub Ludvík a Olympic Day.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto archiv Martiny Horákové



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE