reklama 11B

Zábava pro jezdce v době Covid-19. Výzvy s toaletním papírem i hrnkem

ikonka

Doba plná omezení v souvislosti s pandemií Covid-19 se dá zpestřit mnoha způsoby. Sociální sítě v posledních dnech jsou zaplavené různými výzvami. Mezi jezdci s koňmi se ujaly např. výzvy s komínky toaletního papíru a plným hrnkem. Přidáte se také?
20.04.2020 21:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZUJEME
| FANCLUB
reklama 12A

 

NOVÁ VIDEA NAJDETE NA EQUITV.CZ ZDE!

 
Nový způsob, jak v době pandemie Covid-19 zabavit sebe i své okolí, našla i řada jezdců, kteří na sociálních sítích přijímají výzvy v podobě absolvování skoků či jiných jízdárenských cviků s komínkem tří i více toaletních papírů na sobě, nebo s plným hrnkem vody či jiného nápoje.
 
Do #toiletpaperchallenge se již z českých jezdců zapojily např. Sára Vingrálková, Andrea Halíková nebo Martina Šoupalová. S hrnečkem v ruce se předvedli nad překážkami Miloslav Příhoda nebo Petr Lacina, drezurní cviky s ním ukázala Tereza Hábová
 
Hrnečkovou výzvu zatím nespojuje žádný společný „hashtag“, a tak jsme se rozhodli navrhnout jedno pojítko pro všechny české jezdce. Pokud se rozhodnete do některé z výzev zapojit, přidejte k videu na sociálních sítích hashtag #czechriderschallenge. 
 
Současně budeme rádi, pokud zejména naši přední čeští jezdci videa dokumentující jejich plnění výzvy zašlou na e-mail: info@jezdci.cz přes internetové úložiště Uschovna.cz, event. WeTransfer.com apod. Rádi je budeme publikovat na YouTube kanálu EquiTV. Videa, která budou mít největší ohlasy, odměníme různými knihami s koňskou tématikou!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE