reklama 11B

Výstavu hříbat a šampionát ve Svržně odložit nelze, říká Bedřich Hanák

ikonka

Třetí říjnový víkend se ve Svržně měl konat šestý ročník výstavy hříbat a šampionátu mladých koní ve skoku ve volnosti. Přestože pořadatelé byli připraveni na variantu průběhu akce bez diváků za přítomnosti kamery EquiTV, konat se nakonec nemůže.
09.10.2020 14:33  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„Kvůli nařízení vlády se šestý ročník naší akce bohužel konat nebude. Všem přihlášeným se omlouváme,“ konstatoval Bedřich Hanák, který na sobotu 17. října plánoval uspořádat ve Svržně u Hostouně šestý ročník výstavy hříbat slovenského teplokrevníka CS a hříbat všech svazů EU včetně ČT. Den poté na stejném místě měl proběhnout šampionát mladých koní ve skoku ve volnosti. Obě akce však byly zrušeny bez náhrady. 
 
„Výstavu hříbat odložit nelze, jelikož i toto byl nejzazší termín. Chovatelé hříbata již odstavují a začínají mít dlouhou zimní srst. Posun na listopad tak nepřipadá v úvahu. Šampionát v tomto termínu měl také své opodstatnění, někteří mladí koně to měli jako přípravu před körungem. Pořádat tuto akci samostatně by ani pro nás nebylo ekonomicky příliš rentabilní,“ konstatoval Hanák.
 
„Je to škoda. Počítali jsme i s možností, že bychom akci omezili tak, aby se jí neúčastnilo v jeden okamžik více jak dvacet osob. Vše měla opět živě přenášet internetová televize EquiTV.cz, takže veřejnost by o nic ochuzena nebyla. Bohužel vnitřní akce se od pondělka nemohou konat ani s dvaceti osobami,“ smutně dodal Bedřich Hanák. 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE