reklama 11D

Výsledky soutěže Koně a jaro o Farnam Endure. Vybrali jsme pět snímků

ikonka

Celkem 47 snímků dorazilo za necelý týden do soutěže „Koně a jaro“, v níž jste měli možnost hrát o pět balení repelentu pro koně Farnam Endure. Tři výherce vybrala redakční porota, dva měli vzejít podle ohlasů na Facebooku Jezdci.cz.
14.04.2020 09:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Jsme moc rádi, že do soutěže „Koně a jaro“ o repelenty Farnam Endure dorazily desítky nádherných snímků. Vybrat ty nejlepší nebylo vůbec snadné.
 
Jak jsme původně avizovali, první dva výherci měli vzejít podle ohlasu na Facebooku. U snímků s největším počtem „lajků“ a sdílení jsme ovšem při ověřování splnění podmínek účasti v soutěže narazili na nesrovnalosti ohledně autorství. Základním pravidlem totiž je, aby účastník byl skutečným autorem fotografie a do soutěže se zapojil přímo, nikoliv v zastoupení. 
 
V den uzávěrky byli známí tedy pouze první tři výherci, které vybrala porota sestavená ze zástupců redakcí Jezdci.cz a EquiTV.cz. Jména zbývajících dvou výherců jsme doplnili následující den. Jelikož dle názoru poroty nesplnily podmínky dvě fotografie s nejvyšším počtem „to se mi líbí“ a sdílení, přišla na řadu opět redakční porota. Všeobecné podmínky soutěže, které byly při vyhlášení publikovány, tento náhradní postup umožňují. 
 
Na Farnam Endure® Sweat-Resistant Fly Repelent (946 ml) v hodnotě 1.225 Kč/ks se tak již nyní mohou těšit Michaela Škodová, Tereza Náhlíková, Kateřina Bartoňová, Petra Slepičková a Daniela Ledlová. Gratulujeme!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE