reklama 11A

Soutěž Koně a jaro. Hrajte s námi o 5x repelent pro koně Farnam Endure

ikonka

Jaro je tady v plné síle a s ním i obtížný hmyz, proto byste měli myslet na ochranu svých koní. Máme pro vás soutěž o pět balení repelentu pro koně Farnam Endure (946 ml) v hodnotě 1.225 Kč/ks. Pošlete nám fotku na téma „Koně a jaro“ a jste ve hře!
11.04.2020 04:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

 
Zapojte se do soutěže KONĚ A JARO S FARNAM ENDURE. Zašlete nám na e-mail: info@jezdci.cz fotografii na téma „Koně a jaro“. Soutěžní snímky budeme postupně publikovat jak v tomto článku na webech Jezdci.cz a EquiTV.cz, ale také ve fotogalerii na Facebooku Jezdci.cz
 
Celkem pět z vás se může těšit na Farnam Endure® Sweat-Resistant Fly Repelent (946 ml) v hodnotě 1.225 Kč/ks. 
 
První dva výherce vybereme podle ohlasu na Facebooku. Jednu cenu získá snímek s nejvyšším počtem lajků v termínu uzávěrky, tj. pondělí 13. dubna ve 12:00 hodin. Druhou cenu obdrží autor snímku s nejvyšším počtem sdílení ve stejnou dobu. Další tři výherce vybere porota sestavená ze zástupců redakcí Jezdci.cz a EquiTV.cz. Nemusí jít v první řadě o technicky nejhezčí snímek, ale spíše o nejvíce poutavý, resp. originální. 
 

Pravidla fotografické soutěže KONĚ A JARO S FARNAM ENDURE

a. Každý účastník soutěže může do soutěže zaslat max. 1 fotografii. 
b. Fotografie v původním rozlišení bez grafických úprav zasílejte do 13. dubna 2020 12:00 hodin na e-mailovou adresu: info@jezdci.cz spolu s uvedením jména a příjmení autora snímku, nezapomeňte připojit následující prohlášení: „Prohlašuji, že jsem autorem zaslaného soutěžního snímku.“
c. Do předmětu uvádějte heslo: SOUTĚŽ KONĚ A JARO S FARNAM ENDURE
 

Všeobecné podmínky soutěže KONĚ A JARO S FARNAM ENDURE

a. Zaslané osobní údaje jsou považovány za důvěrné a nebudou použity jinak než v souvislosti s touto konkrétní soutěží. Soutěžící uděluje souhlas se zpracováním zaslaných osobních údajů v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů.
b. Zasláním fotografie do soutěže autor poskytuje souhlas s jejich užitím za účelem další propagace na webových stránkách Jezdci.cz a EquiTV.cz a na Facebooku Jezdci.cz a EquiTV.cz.
c. Zasláním fotografií každý soutěžící souhlasí s podmínkami fotografické soutěže a závazně prohlašuje, že disponuje autorskými právy k zaslaným fotografiím a že má souhlas osob se zveřejněním fotografií, na kterých jsou zachyceny. Dále soutěžící prohlašuje, že si není vědom, že by třetí osoba bránila nebo zpochybňovala uveřejnění fotografií.
d. Společnost Equinet s.r.o. (provozovatel webů Jezdci.cz a EquiTV.cz) nepřebírá dodatečnou odpovědnost za původ fotografií a neručí za jejich pravost. Za případné porušení autorských práv je plně odpovědný soutěžící.
e. Společnost Equinet s.r.o. nezodpovídá za technické závady při odesílání či zpracování, ani za případné vzniklé náklady.
f. Společnost Equinet s.r.o. nenese odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při odesílání nebo zpracování soutěžních podkladů a má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech soutěže včetně jejího ukončení.
g. Společnost Equinet s.r.o. si vyhrazuje právo kdykoliv bez udání důvodu zkrátit, přerušit nebo ukončit fotografickou soutěže či její pravidla. Společnost Equinet s.r.o. si vyhrazuje právo změny podmínek soutěže, a to i bez předchozího upozornění.
h. V případě podezření na nedodržení pravidel si pořadatel vyhrazuje právo zaslané fotografie vyřadit.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE