reklama 11B

Video poradna EQS: Krmné doplňky a péče o kopyta

ikonka

Přinášíme vám čtvrtý díl video poradny Equiservisu, jenž tematicky navazuje na první video zaměřené na ochranné masky a síťové deky. Nyní se s námi podívejte na další díl, který je věnovaný krmným doplňkům a péči o kopyta.
15.06.2018 11:33  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

ČTVRTÝ DÍL PORADNY EQUISERVISU SLEDUJTE TADY

Equiservis ve spolupráci s EquiTV přináší v rámci oslav 25 let další zajímavost a tou jsou videa, která se zaměřují na aktuální nebo žádaná témata. 

Jako první jsme si pro Vás připravili sérii videí věnovanou problematice letního období, které je typické horkým počasím a dotěrným hmyzem, s čímž je spojena celá řada nepříjemností a problémů trápící Vašeho koně. Ale nic není neřešitelné, máme pro Vás hned několik rad a typů, díky kterým dokážete problémům Vašeho koně předejít nebo je alespoň zmírnit. Klíčem je vhodně zvolená péče na daný problém, výsledky Vás možná velmi mile překvapí. 

V tomto vydání Equiservis video poradny se dozvíte důležité informace o KRMNÝCH DOPLNCÍCH A PÉČI O KOPYTA. Letní období je pro koně extrémně náročné i v těchto ohledech a naše rady Vám budou jistě užitečné. Tímto končí série videí věnovaná problematice letního období, nemusíte mít však obavy, video seriál Equiservis bude brzy pokračovat.

UPOZORNĚNÍ! Video obsahuje komerční sdělení a product placement!

/PLACENÁ REKLAMA/




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE