reklama 11B

Venkovní sezona 2024 startuje i pro EquiTV. Nabídne 140 živých přenosů

ikonka

První dubnový víkend startuje naplno nejen venkovní sezona jezdeckých závodů, ale také živých přenosů internetové televize EquiTV.cz. V roce 2024 nabídne rekordních 140 živých přenosů z téměř všech sportovních odvětví spojených s koňmi.
04.04.2024 17:11  |  Autor: tisková informace EQUINET s.r.o.  |  Foto: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Prvních dvanáct letošních přenosů realizovala internetová televize EquiTV.cz během února a března. V dalších šesti měsících jich bude o poznání více.
 
„Vůbec nejrušnějšími měsíci budou červen, srpen a září, kdy v průměru odvysíláme dvacet pět živých přenosů měsíčně. V celkovém součtu to je rekordních sto čtyřicet přenosů během jediné sezony,“ uvedl Josef Malinovský jednatel společnosti EQUINET s.r.o., která je provozovatelem EquiTV.cz.
 
Nejsilněji obsazenou disciplínou co do vysílání jsou parkury, které mají 52 vysílacích dnů. V součtu 28 přenosů bude z dostihů, šestnáct ze spřežení, jedenáct z klusáckých mítinků a deset z drezurních akcí.
 
„Zatím v plánu nemáme žádný on-line přenos z vytrvalosti, její šampionát ovšem nabídneme divákům ze záznamu. Nulu má ve své kolonce ještě pólo, ale doufáme, že u toho nezůstane a alespoň jeden přenos budeme moci realizovat i z tohoto zajímavého jezdeckého odvětví. Každopádně si myslím, že na české poměry je sto čtyřicet přenosu skvělé číslo. Pevně doufáme, že u takto bohaté nabídky zůstaneme i v dalších letech a budeme tak moci nadále výrazným způsobem pomáhat v propagaci jezdeckého sportu a chovu koní v České republice,“ doplnil Josef Malinovský.
 
Televize EquiTV.cz, která v roce 2024 oslaví 15 let existence, vyrábí on-line přenosy ve spolupráci se sportovními a chovatelskými svazy v čele s Českou jezdeckou federací, Jockey Clubem České republiky a Asociací svazů chovatelů koní ČR. Mezinárodní jezdecké závody pak produkuje pod finanční záštitou konkrétních pořadatelů těchto sportovních mítinků. Společnost EQUINET s.r.o. dodává pořady z jezdectví a dostihů také dalším televizním kanálům jako jsou například ČT Sport či nově Sporty TV.
 
Zdroj: tisková informace EQUINET s.r.o.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE