reklama 11C

V Chuchli vyvrcholil Národní pohár ČJF 2020 dětí a juniorů ve skocích

ikonka

Ve dnech 29. a 30. srpna v Chuchle Areně Praha proběhlo finále Národního poháru ČJF 2020 ve skákání dětí a juniorů. V sobotu probíhaly stylové soutěže, v neděli pak klasické s rozeskakováním. Z obou kol se následně vypočítalo celkové pořadí.
31.08.2020 13:28  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V pony handicapu ZP na styl vyhrála Viktorie Vokounová se Šerylem (8,2), pouhou jednu desetinu bodu na ní ztrácela Karolína Studničková se Sargem a stejný rozdíl měla i třetí Tereza Klauzová s Dráčkem. V neděli se dařilo nejvíce Anně Malákové v sedle Sandy 1, druhá dokončila Andrea Rajchmanová na poníkovi Lin 47 a třetí Martin Sikora s Leonem 16.
 
V kategorii ZLP nejlepší stylovou jízdu předvedla Sofie Smitová na pony Zucchero, druhou příčku obsadila Štěpánka Štajnerová na Dark Briliant a třetí Emma Štěpánková s Puntíkem. Do rozeskakování nedělní soutěže postupovaly na stupni LP* jen dvě dvojice, nulu zopakoval Jakub Drastich s Two-Step, Nicole Jessica Stříšková na Kylebrackovi napodruhé jednou chybovala a skončila druhá. Třetí místo patřilo po jedné chybě v základním kole Emě Malotové s Kaszmirem 1. 
 
V sedle velkých koní se při stylové soutěži do 100 cm vedlo nejlépe Tereze Svěrákové na Commanderovi 2. Její známka 8,3 výrazně převyšovala ostatní. Druhá Eliška Černá s Almarionem obdržela 7,8 bodu. Třetí řádek výsledkové listiny patřil Alžbětě Němcové se Samantou L. Také v neděli byla nejlepší Tereza Svěráková s Commanderem, a tak o celkové vítězce bylo jasno. Dílčí druhé místo vybojovala Nikola Hlvatá v sedle Kai, třetí pak Jana Krupičková s Eberlinou. Všechny zmíněné dvojice postoupili do rozeskakování, v němž opět předvedly čistou jízdu.
 
V soutěži do 110 centimetrů vyhrál v sobotu i v neděli Radek Housa s Quel Chanel. V sobotu získal 8,4 bodů a nechal za sebou taktéž velmi dobře hodnocenou Natalii Šímovou s Arisco a Natálii Čáslavovou s Alanem 4. V neděli byl Radek Housa jediným, kdo dokončil rozeskakování s nulou na bodovém kontě. Druhý byl Filip Pavlíček s Blueberry a třetí Šárka Sedláčková na Anna-Bell.
 
Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM. Oficiální pořadí finále seriálu organizátoři ani ČJF do pondělního dopoledne nepublikovali.
 
Ilustrační foto Michaela Kodadová
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE