reklama 11B

Udělejte si krásné Vánoce. Vyhrajte atraktivní cenu od Equiservisu

ikonka

/PR článek/ Equiservis pro vás připravil soutěž o atraktivní ceny. Zapojte se do ní a udělejte si krásné Vánoce. Ve hře jsou ceny v celkové hodnotě přes 145.000 Kč, jako je sedlo Prestige, helma GPA, termodeka Horseware a mnoho dalších.
08.12.2021 11:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Soutěžte s Equiservisem a vyhrajte jednu z luxusních cen v celkové hodnotě více než 145.000 Kč.

 

Za každé utracené 3.000 Kč dostanete slosovací lístek, ten stačí vyplnit a vhodit do nádoby u pokladen. Při jednom nákupu tak můžete získat i několik slosovacích lístků a vaše šance na výhru se tak zvyšuje! V případě nákupu za 6.000 Kč získáte lístky 2,
při nákupu za 9.000 Kč lístky 3 atd.
 
 
 

Výhry v soutěži:

 
1. cena: Sedlo Prestige – výherce si může vybrat skokový model X-Perience nebo drezurní model Philosophy
 
Prestige jsou sedla té nejvyšší kategorie. Sledují nejmodernější trendy ve výrobě, které splňují ta nejpřísnější kritéria pro dokonalý komfort koně i jezdce, nejlepší materiály a špičkové řemeslné zpracování, propracované do posledního detailu. Kdo jednou zkusil, nechce již jinak.
 
2. cena: Helma GPA First Lady 2X - špičkově odvětraná, velmi lehká, dokonale pohodlná a maximálně bezpečná helma.
 
GPA je prostě klasika. V nabídce Equiservisu jsou tyto helmy už určitě 20 let. Zákazníci, kteří si jednou koupili GPA, už si dost často jinou helmu nekoupí. Jsou to helmy, které skutečně vynikají mezi ostatními jak z hlediska komfortu, tak z hlediska bezpečnosti. Propracované do posledního detailu. Důvěra v tuto značku je mezi jezdci na celém světě opravdu vysoká a má to své opodstatnění.
 
3. cena: Termodeka Horseware Rambo Duo 2 v 1 - patří mezi to nejlepší, co Horseware nabízí.
 
Jedná se o nepromokavou a prodyšnou termodeku v gramáži 100g s odnímatelným krčním dílem a s linerem, neboli poddekou, která má zateplení 300g a lze jí snadno zapnout do vrchní deky. Horseware je mezi dekami naprostou špičkou. Deky tohoto irského výrobce jsou synonymem dokonalé propracovanosti, kvality a dlouhé životnosti. Je to opravdu to nejlepší, co pro svého koně můžete mít.  
 
4. cena: Uzdečka Schockemoehle Equitus Beta Special – nádherná uzdečka z anatomické řady Equitus.
 
Respektuje umístění všech důležitých nervů na koňské hlavě, a díky speciálnímu tvaru na tyto velmi citlivé body nikde netlačí. Krásný a elegantní design se snoubí s dokonalým komfortem pro koně. Schockemoehle vyrábí krásné a kvalitní uzdečky a již dlouhé roky se těší mezi jezdeckou veřejností velké oblibě.  
 
5. cena: Třmeny Acavallo Arena Aluplus - celohliníkové bezpečnostní třmeny s výklopným ramenem a širokou, stabilní a neklouzavou nášlapnou plochou
 
Třmeny Acavallo jsou spolehlivé, oblíbené, kvalitní, a jejich design vás zaujme na první pohled. Je to záruka pohodlí a bezpečnosti pro každou jezdeckou disciplínu.
 
6. cena: Sada dečka a čabraka na uši Equestrian Stockholm bordeaux – nádech luxusu.
 
Nepřehlédnutelná sada, která je nejen krásná, ale i velice kvalitní. A v zářivé barvě bordeaux bude slušet každému koni. Equestrian Stockholm je značka, která nás i vás nadchla od první chvíle. Je znát, že za jejím vznikem a designem všech produktů stojí ženy. Oblečení má propracované, perfektně padnoucí střihy, dečky v dokonale elegantním designu a neotřelých barevných kombinacích vás zaujmou na první pohled. A vše je vyrobeno z kvalitních a funkčních materiálů s důrazem na ekologický aspekt.
 
 
Soutěž probíhá v kamenných prodejnách EQUISERVIS (Brno, Praha 9 - Letňany a Rudná u Prahy) a na e-shopu www.equiservis.cz od 29. 11. do 22. 12. 2021.
 
Soutěžící se zapojí do soutěže o výhru tak, že v době trvání soutěže nakoupí zboží v celkové hodnotě minimálně 3.000 Kč a vyplní slosovací lístek. 
 

V případě objednávky v e-shopu nezapomeňte zakliknout v posledním kroku objednávky souhlas s účastí v soutěži!

 
Losování výherců proběhne 23. prosince 2021.
 
Kompletní pravidla soutěže ZDE



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE