reklama 11C

Tipněte si parkurové mistry ČR a vyhrajte vstupenky na Prague PlayOffs

ikonka

Přijeďte v neděli 28. července na mistrovství České republiky v parkurovém skákání 2019 do Martinic u Březnice a vyhrajte vstupenky na listopadovou galashow světového parkuru Prague PlayOffs. Stačí správně tipnout mistra ČR a budete v osudí!
24.07.2019 21:20  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V neděli 28. července v Martinicích na Příbramsku vyvrcholí mistrovské soutěže jezdců do 25 let, žen a jednotlivců v parkurovém skákání. Vyhrát mohou i návštěvníci, kteří správně tipnou mistry v jednotlivých kategoriích.
 
Pod věží rozhodčích budou umístěná pro každou ze tří mistrovských soutěží čtyři slosovací osudí. Tři budou nadepsaná jmény vedoucích jezdců po dvou kolech, čtvrté bude označeno popiskem „ostatní“ pro případ, že by vyhrál někdo jiný. 
 
Stačí do vybraného osudí vhodit lístek se svým jménem a telefonním číslem. Novopečený mistr republiky ještě během slavnostního dekorování vylosuje výherce dvou vstupenek na listopadovou galashow světového parkuru Prague PlayOffs v pražské O2 areně a výhru mu osobně předá. Losovat se bude během neděle celkem pětkrát!
 
Mistrovství České republiky 2019 v parkurovém skákání jezdců do 25 let, žen a jednotlivců se koná v Martinicích u Březnice od 25. do 28. července. Podrobnosti k této akci najdete nejen na webu www.csi-martinice.cz, ale také na nové fanpage, k níž se můžete připojit prostřednictvím internetové adresy www.mistrovskemartinice.cz.
 
Své příspěvky na sociálních sítích související s parkurovým mistrovstvím České republiky či Mistrovskými Martinicemi nezapomeňte označovat hashtagy #mistrovskemartinice a #MCRskoky.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE