reklama 11D

Sledujte ŽIVĚ na EquiTV.cz: Denní program výstavy Kůň 2020 v Lysé

ikonka

Od pátku 18. do neděle 20. září probíhá na výstavišti v Lysé nad Labem tradiční výstava a veletrh Kůň 2020. V sobotu můžete od 10:00 hodin sledovat denní program v hale C živě prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz.
19.09.2020 05:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Živé vysílání EquiTV.cz z výstavy Kůň 2020 na výstavišti v Lysé nad Labem začne cca v 9:45 hodin a poběží až do konce denního programu. Dopoledne uvidíte chovatelskou přehlídku jednotlivých plemen koní, odpoledne od cca 13:00 se můžete těšit na celou řadu jezdeckých ukázek.

 

LIVE STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE

 

Pořadatelé předem avizovali následující vystoupení: Starokladrubská zápřež, Českomoravský belgický kůň, fríský kůň: Vendula Šponarová, fríský kůň: Marián Roden, moravský teplokrevník, Western riding show, přehlídka minihorse, šestispřeží shetlandů, tři dvojspřeží Formule I, hřebčín Goodshapes, jednospřeží welshů, dvojspřeží welshů, lipicán, fríský kůň pod sedlem, Stáj u Sepíka, Národní pony společnost, Shagya arab, mimochodníci, Knabstrub, frojdští koně, koně ve městě MP Praha, policie ČR na koních, vystoupení haflingů, huculové z Farmy Cunkov, Shire horse, spřežení haflingů a oslíci v akci. Změna programu vyhrazena.

 

Podrobnosti najdete na adrese www.vll.cz/kun

 

Ilustrační foto Dalibor Gregor




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE