reklama 11C

Sledujte martinický ČSP živě na EquiTV a hrajte o cenu od Equiservisu

ikonka

Sledujete pravidelně živé přenosy internetové televize EquiTV? Pokud budete sledovat pozorně, můžete vyhrát některou ze zajímavých cen od společnosti Equiservis! V neděli 19. července se při ČSP v Martinicích hraje o pět poukázek se slevou 500 Kč!
19.07.2020 07:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Chcete vyhrát jednu z pěti poukázek v hodnotě 500 Kč na nákup jakékoli nezlevněné odpocovací deky Eskadron? Pak stačí sledovat v neděli 19. července živé vysílání EquiTV.cz z Českého skokového poháru v Martinicích.
 
Jakmile zjistíte, jaká barva převládá na poslední překážce v kurzu parkuru Velké ceny, napište rychle na e-mail: equitv@equitv.cz. Poukázku získají respondenti, jejichž odpovědi dorazí v pořadí: 5, 10, 15, 20 a 25, a to až po zahájení soutěže (nelze odpovídat např. již během prohlídky parkuru). 
 

Velká cena Martinic 2020 ŽIVĚ. Sledujte Český skokový pohár na EquiTV

 
Upozorňujeme příliš náruživé hráče na skutečnost, že z jedné e-mailové adresy je možné zaslat pouze jednu odpověď. Na další již nebude brán zřetel a nebudou započítávány ani do počtu doručených odpovědí. 
 
V odpovědi uveďte pouze správnou barvu a své celé jméno, nemusíte uvádět žádné kontaktní údaje, o ty budete požádáni až v případě výhry.
 
Ilustrační foto Zenon Kisza / ČSP



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE