reklama 11C

Re-live: Tiskový briefing před J&T Banka CSI3*-W Olomouc 2019

ikonka

V úterý 18. června se v areálu ESC uskutečnil tiskový briefing u příležitosti konání šestého ročníku mezinárodních skokových závodů zařazených do Světového poháru v parkurovém skákání – J&T BANKA CSI3*-W Olomouc 2019. Podívejte se na Re-live.
18.06.2019 15:16  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D

 

 
Při tradičním tiskovém briefingu J&T BANKA CSI3*-W Olomouc měli zástupci médií možnost se setkat v úterý 18. června od 13.30 hodin se zástupci pořadatelů a předními českými jezdci. 
 
Na dotazy odpovídali Marek Klus a Ondřej Zvára, kteří v roce 2018 obsadili v Grand Prix druhé a třetí místo, ale také Filip Doležal. Ten, stejně jako Ondřej Zvára, jen pár dní po těchto závodech odjede s českou výpravou na týmovou olympijskou kvalifikaci do Budapešti. Organizační informace se přítomní dozvěděli od Kláry Damborské – ředitelky závodů J&T BANKA CSI3*-W Olomouc a Barbory Hubáčkové – majitelky Equine Sport Centra Olomouc.
 
 
Parkurové závody J&T BANKA CSI3*-W Olomouc 2019 se konají v areálu Equine Sport Centra v Olomouci Lazcích od 19. do 23. června. Celý sportovní program bude přenášet ŽIVĚ internetová televize EquiTV.cz.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE